Direct aanmelden

Wenst u eerst een persoonlijk gesprek? Dat kan!

U bent op zoek naar hulp die bij u past en waar u zich goed bij voelt. SWO bemiddelt daarin op een persoonlijke manier. Dat doen we voor iedereen en voor verschillende hulpvragen, zoals het regelen van geschikt openbaar vervoer. U heeft al een Huishoudelijke Hulp voor € 16,00 per uur. Klik op de button hieronder of u recht heeft op een financiële tegemoetkoming van de gemeente.


SWO heeft geen huishoudelijke hulpen in dienst. Als onafhankelijk bemiddelaar en serviceverlener via de regeling ‘Dienstverlening aan huis’ gaat SWO op zoek naar iemand die uw hulpvraag kan invullen op een manier die bij u past. Hebben we de juiste persoon gevonden, dan helpen we u ook nog met de financiële afwikkeling en regelen we een vervanger in geval van ziekte of als uw eigen hulp op vakantie is.

Stap voor stap aanvragen

Stap 1
Voor het aanvragen van Huishoudelijke Hulp kunt u rechtstreeks contact opnemen met SWO.
Klik op de knop onderaan de pagina om rechtstreeks naar het aanvraagformulier te gaan of bel ons op 0162 74 81 88.

Stap 2
SWO neemt uw aanvraag in behandeling. Eén van onze medewerkers neemt persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Stap 3
Als u persoonlijk contact op prijs stelt, komen we graag bij u thuis voor een gesprek. De medewerker die bij u op bezoek komt, stelt aan de hand van uw wensen een hulp aan u voor. U geeft zelf aan of u het eens bent met dit voorstel. Is dat niet zo, dan zoeken we gewoon verder.
Slaat u het gesprek aan huis liever over, dan koppelen we u direct aan een hulp die past bij uw wensen.

Stap 4
Bevalt uw Huishoudelijke Hulp, dan stelt SWO een contract op en zorgt voor de administratieve afwikkeling.


U mag ons ook bellen: 0162 74 81 88