Werken via SWO

Prettig en zorgeloos werken met de bemiddeling van SWO

SWO organiseert Huishoudelijke Hulp in de gemeente Drimmelen en nabije omgeving. Regelmatig zoeken we mensen die volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’ via ons als huishoudelijke hulp werkzaam willen zijn. SWO fungeert dus niet als werkgever, maar ondersteunt en bemiddelt wel, zodat jij zonder rompslomp aan het werk kunt zijn.

Werkwijze voor hulpen

Bij SWO kun je zelf je werkrooster bepalen en aangeven hoeveel uren per week je wilt werken. Wij zorgen ervoor dat je bij cliënten aan de slag kunt die passen bij jou en het aantal uren dat je wilt werken. Gaat een cliënt op vakantie, dan zorgen wij voor een invaladres zodat je toch hetzelfde aantal werkuren houdt. We regelen ook vervanging als je zelf ziek of op vakantie bent.

Mocht er voor de cliënt of voor jou iets niet naar tevredenheid zijn, dan zorgen we er samen voor dat er een oplossing komt.  In het uiterste geval gaan we op zoek naar een nieuw adres voor jou.

Uurloon

Je verdient € 13,00 per gewerkt uur.

Je werkt onder de regeling ‘Dienstverlening aan huis’. Dat betekent dat je niet verplicht verzekerd bent. Via het UWV kun je dit zelf regelen.

Bij het UWV kun je ook andere zaken regelen, zoals:

  • Verzekering ziektegeld na 6 weken,
  • Verzekering WW,
  • Vrijwillige verzekering WIA.

De voordelen van werken via SWO

Bij SWO bepaal je zelf hoeveel en welke uren je wilt werken. Daarnaast geven we je ook de gelegenheid om andere Huishoudelijke Hulpen te ontmoeten en ervaringen te delen, onder andere op de eindejaarsbijeenkomst. Je kunt ook gratis je deskundigheid vergroten door middel van cursussen, trainingen en workshops die SWO aanbiedt.

Contactformulier

Of bel: 0162 74 81 88